SmartProcess Kft  - 2600 Vác, Deákvári főút 15. II.em/6  www.smartprocess.hu info@smartprocess.hu  ÜGYFÉLKAPU

Rólunk

A jelen gazdasági helyzet egyre nagyobb terhet ró a vállalatokra, ezért azoknak sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetniük költségeik optimalizálására és erőforrásaik hatékonyabb kihasználására, mint korábban.

A Smart Process Kft. célja, hogy a gazdasági helyzet hatására krízis helyzetbe került, vagy gazdaságosabb működés érdekében erőforrásait és költségeit optimalizálni kívánó vállalatok számára egy újfajta megközelítésből, folyamatszervezési módszerek és informatika eszközök kombinációjával és alkalmazásával mentőövet nyújtson az optimálisabb működéshez, illetve a továbbfejlődéshez.

Cégünk, mint ahogyan azt neve is tükrözi a vállalatoknál történő okos folyamatok kialakítására és azok cél szoftverekkel történő támogatására összpontosít. Mivel az üzleti folyamatok hatékony támogatása napjainkban informatikai rendszerek nélkül már elképzelhetetlen, ezért olyan ergonomikus egyedi szoftveralkalmazásokat fejlesztünk, illetve nyújtunk ügyfeleink részére, amelyek költséghatékonyan támogatják operatív működésüket.

A siker érdekében olyan elismert és széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadókkal dolgozunk, akik eredményesen és színvonalas módon képesek ügyfeleink üzleti folyamatainak újra szervezésére és az azokat menedzselő szoftverek bevezetésére.

Megoldásaink alkalmazásával az ÖN vállalatának működése is eredményesebbé és költséghatékonyabbá válhat.

 

Bővebben