SmartProcess Kft  - 2600 Vác, Deákvári főút 15. II.em/6  www.smartprocess.hu info@smartprocess.hu  ÜGYFÉLKAPU

Pályázatkezelés a DropSystemben

by SmartProcess Kft
on 16 május, 2014
Találatok: 2105

Figyelemfelhívó - Pályázatkezelés DropSystemben!

Csúsznak a határidők? Körülményes a projektösszesítés? Nem találja az utolsó verziót? Nehézkes a helyettesítés? Elkallódnak a projektkezdemények?

 

CSÚSZNAK A HATÁRIDŐK? A beépített határidő kezeléssel és automatikus értesítéssel egy hiánypótlás vagy hónapok múlva esedékes elszámolás sem fog elkallódni!

KÖRÜLMÉNYES A PROJEKTÖSSZESÍTÉS? Egységes projektadminisztrációval a különböző projektek is egyszerűen és hatékonyan, áttekinthető formában statisztikázhatóak.

NEM TALÁLJA AZ UTOLSÓ VERZIÓT? A verziókezelő dokumentummenedzsment szavatolja, hogy mindig tudja, melyik dokumentumot ki, mikor nyitotta meg, hogyan módosította.

NEHÉZKES A HELYETTESÍTÉS? A közösen kialakított folyamatok biztosítják az egységes projektadminisztrációt, és így az ideiglenes-végleges projektátadások gördülékenységét.

ELKALLÓDNAK A PROJEKTKEZDEMÉNYEK? Rendelje projektjeit fejlesztési irányokhoz, így a korábban feledésbe merülő projektekről értesítést kap, ha támogatásukra megfelelő pályázat jelenik meg.

Csoportmunka támogató rendszer PÁLYÁZATKEZELÉSI funkciókkal!

Üzleti folyamszervezési és minőségirányítási rendszer kiépítési munkáink során számos esetben találkoztunk olyan szoftverekkel, amelyek adminisztrálása és karbantartása fejlesztői kompetenciát igényelt, és az ügyfél nem tudta a kívánt folyamatokat és felületeket önállóan létrehozni.

Továbbá a felhasználók eltévedtek a számos felület, funkcionalitás és a rendszer által nyújtott információk sokaságában, amely rendeltetésükkel ellentétben inkább megnehezítették a mindennapos munkavégzést. Mi felismertük ezeket a problémákat, összegyűjtöttük a felhasználó- és ügyfél igényeket és mindezeket ötvöztük a már jól bevált módszertanokkal és funkcionalitásokkal.

Ezek figyelembevételével, 3 éves tervezési és fejlesztői munkának köszönhetően alkottuk meg a DropSystem üzleti folyamatok menedzselését támogató rendszert.

Számtalan előnyt jelent a Drop System bevezetése, melynek modulos felépítése lehetőséget nyújt arra, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb rendszert alakítsuk ki.

Kérje üzletkötőnk tanácsát, segítségét és ismerje meg a rendszer lehetőségeit!