SmartProcess Kft  - 2600 Vác, Deákvári főút 15. II.em/6  www.smartprocess.hu info@smartprocess.hu  ÜGYFÉLKAPU

Széchenyi 2020

by Dobrocsi Gergely
on 24 április, 2014
Találatok: 4227

Informatikai rendszer bevezés támogatással

A DropSystem csoportmunka támogató rendszer nemcsak pályázatok kezelésére képes, de megfelel minden olyan követelménynek, mely egy pályázati forrásból történő bevezetésnél elengedhetetlen!

2014-ben új, hét éves uniós költségvetési ciklus indul, a pályázati kiírások fokozatosan jelennek meg az év során. Az új támogatások 60 százalékát közvetlenül a vállalkozások pályázhatják meg, 40 százalék jut infrastruktúra fejlesztésre.

A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható tehát a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére. 2014-től az Új Széchenyi Terv és a Darányi Ignác Terv (mezőgazdaság, vidékfejlesztés) folytatásának keretében 7080 milliárd forint értékben fog támogatás érkezni a magyar gazdaságba. A kormány célja továbbra is az, hogy az elérhető EU és hazai források 95-100 százalékát kihelyezzék.

Honlapunk folyamatos figyelői már most tájékoztatást kapnak a tervezetekről, a várható konstrukciókról. Értesüljön az Új Széchenyi Terv és a Darányi-Terv folytatásának 2014-es pályázati kiírásairól Ön is az elsők között!

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban. Tanácsadóink egyszerűsítve mutatják be a vállalkozások számára legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a "Ki, Mire, Mennyit és Mikor?" kérdésekre adnak választ.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken, s kövesse figyelemmel honlapunkat!